Welkom

Kunstuitleen-online is de naam waaronder het complete aanbod van Kunstuitleen Rem, gevestigd te Jabeek (Limburg), is te vinden. Op deze website kunt u heel gemakkelijk één of meerdere kunstwerken, reserveren, kopen of er  proefplaatsingen voor aanvragen. Reserveringen haalt u af in de kunstuitleen in Jabeek; bestellingen worden gebracht op een door u aan te geven tijdstip. Bij een proefplaatsing komen we de kunstwerken bij u thuis laten zien. U kunt dan beslissen of u een kunstwerk wilt huren of kopen. Zo niet, dan nemen we het gewoon weer mee terug.
U kunt zoeken via Kunstenaars of via Collectie. Als een werk bevalt, dan kunt u het met de knop Favorieten toevoegen aan uw persoonlijke pagina, zodat u niet altijd hoeft terug te bladeren als u een definitieve keus wilt maken.

Heeft u tips waarmee we onze site kunnen verbeteren, dan vernemen wij die graag.

 

1 comment on “WelkomAdd yours →

Geef een reactie